PRODUKTER​

Velkommen til en verden med Previa som er økologisk, bæredygtigt og vegansk.

Natural Haircare - Italia

PREVIA HAIRCARE

Er vores grønne, italienske økologiske godkendte serie. Previa er italiensk, dyrket og produceret på Previas egen familie gård i det skønne Italien. 

Previa er mild, grøn, vegansk og bæredygtig. Previa er en lækker, plejende og effektiv serie der indeholder mellem 70% og 99% naturlige højeffektive ingredienser, dufter og føles som det rene wellnes, Det har smukt, lækkert design. Emballage er produceret af sukkerrør og alt papir er FSC certificeret.

Previa er ren luksus og dufter himmelsk.

En serie der opfylder alle dine ønsker hvis du lægger stor vægt på wellness, flot design, lækkerhed, grønne ingredienser, sundhed, miljøet, bæredygtighed og ikke mindst dyrene.​¨

Produktet er godkendt til grøn salon. 

PH laboratories

PH er Previas lillesøster og er derfor også produceret i Italien.

En serie der også er vegansk, bæredygtig og fyldt med lækre ingredienser. Det er en serie der henvender sig til det ekstra ødelagte og farvede hår, og da den er fyldt med Keratin og Arganolie er dette omdrejningspunktet til et sundt og mere forbedret hår.

En serie til dig der ligger stor vægt på øjeblikkelig reparation og blødhed, med ingredienser af høj kvalitet, bæredygtighed, miljøet og dyrene.

OLAPLEX

Nu tilbyder vi det ultimative Olaplex molekyle system til dit hår, denne behandling vil genopbygge og beskytte dit hår alt imens det bliver farvet, stribet el lysnet.

Med denne behandling er det nu muligt at farve og lysne håret på en helt anden og skånsom måde end vi før har set, samtidig vil det vække selv det mest ødelagte hår tilbage til lækkert hår igen.

Olaplex trænger dybt ind i hårets kærne, hvor det kæder hårets saltbindinger og svovlbroer sammen igen, det er disse bindinger, der skal sørge for hårets tilstand er intakt, og at håret bevare sin integritet.

Håret vil simpelthen blive genopbygget og beskyttet under hele farve behandlingen.

Du vil med olaplex opleve dit hår blive:

  • Sundere
  • Stærkere
  • Blankere
  • Mere smidigt
  • Total genopbygget
  • Færre knækket hår
  • Din hårfarve bliver flottere og holder længere
  • Dit hår bliver beskyttet og genopbygget alt imens det bliver farvet

Olaplex 1 & 2 foregår i salonen, olaplex 3 anbefales at købes med hjem som hjemme behandling der bruges 1 gang om ugen, på den måde bygger du videre på kuren hjemme, ved at påføre flere molekyler og derfor også forbereder håret på næste kemiske behandling.

Husk at alm hårkur og olaplex ikke er det samme, det er stadig meget vigtigt at pleje sit hår både i salonen og hjemme med alm hårkur som også har vigtige funktioner, nemlig protein og fugt som også er en vigtig fakta for et sundt smukt hår.

Har du yderligere spørgsmål?

Hos Firsør Haar har vi altid tid til at tale med dig!

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du meget velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail ved hjælp vores kontaktformular.


​Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Send et billede af dit hår!
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag

Lukket

Tirsdag

09.00 – 15.00​

Onsdag

09.00 – 17.30​

Torsdag

09.00 – 19,00​

Fredag

09.00 – 17.30​

Lørdag

08.00 – 13.00​

Søndag og helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Frisør Haar by J&K

​Stationsparken 22, 2600 Glostrup​

HUSK! Sæt P-skive ved parkering ved stationen ellers så kan man parkere på Tunnelvej på den store grus parkering. (lige ved SATS)


Telefon: 4​3​962154

E-mail: Frisoerhaar@hotmail.com

For mere inspiration og nyheder besøg vores instagram eller facebook. 

CVR​: 40711392 - 40711406