Velkommen til en verden med Previa som er økologisk, bæredygtigt og vegansk.
...
Natural Haircare - Italia
PREVIA

Vi har valgt at arbejde med Previa Hair care produkter. Og det gør vi fordi vi kan stå 100 procent inde for deres produkter og filosofi.

Previa er et Italiensk brand der står bag en række professionelle, naturlige hårprodukter som er økologiske, veganske og bæredygtige, samt fri for blandt andet stærke konserveringsmidler , petroleum derivater og kunstige farvestoffer.

Dertil er produkternes emballage nedbrydelige, bæredygtige og består af sukkerrør og FSC certificeret papir.

Previa sætter stor fokus på kloden og menneskets beskyttelse.

...
Farver

Forkæl dit hår med vores PH farver fra Previa.

De er specielt designet til at være pålidelige og lette at bruge så vi frisører kan skabe et sundt, smukt naturligt farveresultat med vitalitet og glans, samtidig mens vi tænker på vores helbred og naturen.

Blonde

Previa blonde er en sikker intens lysning, som er fyldt med organiske ekstrakter. Såsom grønne te blade som beskytter hårets fibre og fugter hårets struktur. Den sørger derudover for at hovedbunden ikke irriteres.

Med denne eksklusive lysnings teknologi kan man opnå præcis den blonde nuance man ønsker.

Ola plex
OLAPLEX

Nu tilbyder vi det ultimative Olaplex molekyle system til dit hår, denne behandling vil genopbygge og beskytte dit hår alt imens det bliver farvet, stribet el lysnet.

Med denne behandling er det nu muligt at farve og lysne håret på en helt anden og skånsom måde end vi før har set, samtidig vil det vække selv det mest ødelagte hår tilbage til lækkert hår igen.

Olaplex trænger dybt ind i hårets kærne, hvor det kæder hårets saltbindinger og svovlbroer sammen igen, det er disse bindinger, der skal sørge for hårets tilstand er intakt, og at håret bevare sin integritet. 

Håret vil simpelthen blive genopbygget og beskyttet under hele farve behandlingen.

Du vil med olaplex opleve dit hår blive:

  • Sundere
  • Stærkere
  • Blankere
  • Mere smidigt
  • Total genopbygget
  • Færre knækket hår
  • Din hårfarve bliver flottere og holder længere
  • Dit hår bliver beskyttet og genopbygget alt imens det bliver farvet

Olaplex 1 & 2 foregår i salonen, olaplex 3 anbefales at købes med hjem som hjemme behandling der bruges 1 gang om ugen, på den måde bygger du videre på kuren hjemme, ved at påføre flere molekyler og derfor også forbereder håret på næste kemiske behandling.

Husk at alm hårkur og olaplex ikke er det samme, det er stadig meget vigtigt at pleje sit hår både i salonen og hjemme med alm hårkur som også har vigtige funktioner, nemlig protein og fugt som også er en vigtig fakta for et sundt smukt hår.